PRODUKTIONSKAPACITET

Dansk AvisTryk a/s råder over to rotationspresser, hvilket tilsammen giver en produktionskapacitet på 170.000 tryksager i timen. Vi producerer på alle ugens dage.

Med denne maskinpark er vi i stand til at løse enhver coldset-opgave – og vi har helt sikkert nogle helt nye tricks i ærmet. Kontakt vores produktions- og salgsdirektør Flemming Pedersen eller salgschef Billy Poulsen for at høre mere om, hvad vores produktionsapparat kan.

2

KBA Commander trykmaskiner

170000

tryksager i timen

ELNA

KBA Commander. 96 sider.

Maskinerne er 3-wide og benytter 6-up plader, således at der kun er en enkelt pladekant i midten af maskinen. Dette giver, kombineret med muligheden for at centrere rullerne, nogle hidtil usete muligheder for spændende formater trykt på avispapir.

Pasningen på denne maskine er uhyre præcis, hvilket giver en knivskarp trykkvalitet.

Direkte kontakt til produktionsholdet på Elna: +45 43 29 21 80

ANDREA

KBA Commander. 96 sider.

Samme specifikationer som Elna. KBA Commander-rotationerne er opbygget således at tårnene kan kobles sammen efter behov, hvilket muliggør at sidetal over 96 kan køres i én trykgang. Andrea og Elna kan på denne måde producere tryksager op til 192 tabloidsider.

Der er mulighed for limning, hæftning og kvartfalsning direkte på maskinerne. Andrea og Elna er de største og mest avancerede rotationer i Nordeuropa.

Direkte kontakt til produktionsholdet på Andres: +45 43 29 21 81