HØJ KVALITET, LAVE PRISER, GRØN PROFIL

Dansk AvisTryk a/s råder over to rotationer, der tilsammen giver markedets største kapacitet. De to  rotationer – Elna og Andrea – er de mest avancerede i Nordeuropa og kan levere avistryk i en kvalitet, der overrasker de fleste.

Til vores mange forskellige opgaver arbejder vi med at opnå meget forskellige udtryk – kontakt os meget gerne, hvis du er interesseret i at se eksempler på, hvad vores tekniske setup kan præstere. Og husk – at selv om trykkvaliteten overgår forventningen til avistryk, er vores priser ved store oplag meget attraktive. Også for de FSC- og Blomst-certificerede tryksager!

Du er også altid meget velkommen til at booke en omvisning på trykkeriet.

KORTE DEADLINES

Dansk AvisTryk a/s er døgnbemandet og kan tilbyde endog meget korte deadlines. Eksempelvis afleverer Ekstra Bladet trykfiler klokken 23; herefter går det stærkt indtil de første bundter færdige aviser (destination Bornholm) bliver afhentet klokken 23.30.

Kontakt produktions- og salgsdirektør Flemming Pedersen eller salgschef Billy Poulsen for et bud på hvilken deadline, vi vil kunne tilbyde jer.

AVANCERET SEGMENTERING

Dansk AvisTryk a/s har også 40 års erfaring i at få distributionen til at klappe for vores kunder – en kapacitet, vi har optimeret med store investeringer i falsning, foliering og segmentering af vores produkter.

Disse features giver vores kunder næsten ubegrænsede muligheder for at udnytte deres markedsføringsbudget bedst muligt med skræddersyede løsninger til forskellige segmenter. Læs mere om disse muligheder her.

Med en placering nordvest for København med kort afstand til motorvejsnettet, har vi kort rækkevidde til distribution til hele Danmark og Sydsverige.